Citind știrile, pe care în ultima vreme le cam citesc în fiecare dimineață, nu de alta, dar lipsa unui televizor te poate scoate cumva din rutină și rămâi puțin în urmă cu tot ce se întâmplă în jurul tău și ajungi să afli știri ca babele, la colț de stradă, de la unu și altu.

Anyway, știrile de azi parcă au fost făcute să te demoralizeze complet….gen:

1) Premierul Boc ne va costa în anul 2011, 24 de milioane de euro, bani care se vor duce la….

Este vorba despre costurile cu în­tre­ţinerea, încălzirea, iluminatul, apa şi canalizarea de la Palatul Victoria, re­chizite, transport, internet, telefoa­ne, deplasări etc. De exemplu, numai abo­namentele la tv, radio, telefon şi in­ternet pentru aparatul premierului se ridică la 1,7 milioane de euro, iar protocolul la nu mai puţin de 1,3 mi­li­oane de euro! Emil Boc are un fond personal de la buget în sumă de 120.000 de euro, iar pentru maşini şi transport în 2011 se vor cheltui 1,8 mil­ioane de euro. Încălzirea, iluminatul şi consumul de apă la Palatul Victoria vor depăşi 1 milion de euro. Deplasările interne ale premierului şi ale staff-ului său vor costa 600.000 de euro, iar cele în stră­i­nă­ta­te, 900.000 de euro.

Știre preluată de la Jurnalul

Deci, Boc, unul din oamenii care ne fac viața din ce în ce mai greu de trăit, pe zi ce trece, are tupeul și nesimțirea să cheltuiască din banii statului 24 de milioane de E, asta ca să nu luam în seamă și faptul că ”are un fond personal de la buget în sumă de 120.000 de E”. Întrebați-vă fiecare, ce-ați putea face pentru societate cu 120 de mii de E? Sau mai bine, întrebați-vă, ce s-ar putea face pentru societate, dacă n-ar exista Boc și am avea 24 de milioane de E de cheltuit pentru problemele din țara asta. (da cheltuit pe bune, nu să intre la altul în buzunar)

2) Și știrea numărul 2(aici îmbinată cu știrea nr 3)…. Chinezii au reușit în 4 ani de zile să construiască un pod de 50 de km lungime. Și nu orice pod, pod, cu șase benzi de circulație….pe scurt ditamai autostrada, pe apă.

iar ai noștri au închis podul de la Cernavodă, care nu știu ce lungime are, dar nu cred că ajunge pe la 50 km, poate 49, dar 50 cu siguranță nu, pod cu, logic două sensuri de mers, făcut în 1984, lucru care n-ar fi așa o problemă, că lucrurile făcute pe vremea lui Ceașcă, parcă sunt făcute la un alt nivel, unul mai mult mai bun ca acum, însă de-atunci și până acum nu i s-a mai făcut nici o reparație, iar traficul zilnic cică depășește 30.000 de vehicule (condiții în care înțelegi și podul că mai vrea o pauză)

Și-atunci, când vezi știrile astea…nu-ți vine să-ți iei lumea în cap și să pleci naibii cât mai repede din țara noastră dragă? Asta sau…pur și simplu să-i omorâm pe toți politicienii gen Boc, care-și permit să cheltuiască 24 de milioane de E pe an, în situația în care țara e în criză și se împrumută prin toate părțile, de nici peste 1000 de ani n-o să fim în stare să ne plătim datoriile.

Lasă un comentariu